• -
    • -

Gladiator

Gladiator

Gladiator

Wat is gladiator?

Dit is het nieuwe, (groeps)fitness en personal training concept . THE GLADIATOR WORKOUTS® bestaat in de basis uit 3 fitnessformats die alle drie specifieke fitness-eigenschappen benadrukken en perfect zijn om te periodiseren. Inhoudelijk hebben de workouts gemeen dat ze de hormoonhuishouding op de juiste manier beinvloeden. Daarbij zijn ze zorgvuldig ontworpen om zowel kracht, cardio en core te trainen op een functionele manier.
Wat heeft het meeste effect? Niet week in week uit op een loopband of crosstrainer staan of dezelfde krachttoestellen gebruiken. Wat wel effect heeft? Korte, intensieve workouts. Het lichaam telkens weer verrassen en uitdagen.

In THE GLADIATOR WORKOUTS® vind je een concept van 'ready-to-use' trainingschema's in een mooi en inspirerend jasje. Met een ondersteunend programma dat het geschikt maakt voor iedereen ongeacht geslacht, leeftijd of fitheid. GLADIATOR-instructors maken met hoogwaardige instructie-kwaliteiten en hun motivatieskills een waanzinnig succes van dit concept op uw club. Resultaatgebaseerd en verslavend, voor de deelnemers en de instructors.

Een voorbeeld is je doet 10 cardio/kracht fitness oefeningen 1 minuut lang met een pauze van 15 sec Na 10 oefeningen heb je 2 minuten pauze. Dit alles kun je 2 (tot MAX 3) rondes doen!Terug

Contact

Sportlaan 3
6681 CD Bemmel

Tel. 0481 462224
info@schaapskooi.com

Openingstijden Fitness                  

Maandag t/m donderdag:                      
08.30 uur t/m 22.00 uur                         
Vrijdag: 08.30 t/m 21.30 uur                   
Zaterdag & zondag:08.30 t/m 12.30 uur   
Het Grand Café heeft andere sluitingstijden.